Alkaliskt Kreatin

Ord. pris: 
149 kr
Rea:
0 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
149 kr (100%)
Typ:
150g (bäst före 2017-02-20)
Antal:
Alkaliskt Kreatin baserar sig på ett patenterat buffrings- och transportsystem som dels bidrar till ökad stabilitet av kreatinet i magens sura miljö och dels ökar upptaget av kreatin i muskelcellerna. Upptaget förbättras genom en ökning av koncentrationen av joner som behövs för att transportproteinet som transporterar kreatin in i cellerna ska fungera optimalt.  

Vi kommer under 2017 att ta fram en uppdaterad version av denna i syfte att få ned priset på produkten. Vi har ett parti i lager med utgånget datum men som fortfarande går att använda. Om du vill ha med några burkar av dessa i samband med beställning så skriv det i meddelanderutan i kassan. Givetvis ingen extra kostnad. 
 
  • Bra alternativ för dig om inte svarar bra på vanligt kreatin
  • Låg dos, ingen pluffsighet

DOSERING: Ta en halv till hel skopa (3-6g) 30 minuter innan träning. Under träningsfria dagar tar du samma dos på morgonen i samband med frukost. Det går bra att göra en uppladdningsfas ed en hel skopa i 3-4 dagar och sen gå ned på en halv skopa dagligen. 

FÖRPACKING: 150g räcker i 25-50 dagar beroende på dosering.

INGREDIENSER: Alkaliskt kreatin (kreatinmonohydrat, kreatinnitrat, surhetsreglerande medel [natriumbikarbonat, natriumkarbonat]), natriumklorid, klumpförebyggande medel (kiseldioxid). Natrium 67mg/3g.