Alpha GPC

Ord. pris: 
398 kr
Rea:
349 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
49 kr (12%)
Slut i lager
Alpha GPC (L-alpha-glycerylfosforylkolin) är en fosfolipidmetabolit som finns i nervcellernas membran. Alpha GPC framställs från sojalecitin och tas upp effektivt och passerar blodhjärnbarriären för att leverera kolin till hjärnans nervceller där det som används i tillverkningen av acetylkolin och för att skydda cellernas membran. Acetylkolin är viktigt för hjärnfunktion och inlärningsförmåga. Många använder Alpha GPC enbart men många kombinerar även med Citicoline eller Magmind. 

Alpha GPC kan utöver att förbättra kognition även förbättra kopplingen mellan nerver och muskler. En en studier på unga tränande visadse en signifikant ökning av styrka i testet efter sex dagars användning. 

Värt att veta: Alpha GPC är instabilt och kräver varsam hantering. Därför är inte alla Alpha GPC lika bra. Jarrow's produkter framställs i en internationellt certifierad cGMP-anläggning och produkterna håller garanterad kvalitet. 

DOSERING: Ta 1-2 kapslar dfagligen i samband med mat.

 
INNEHÅLL/ kapsDRI*
L-alfa glycerylfosforylkolin300mg**
* Dagligt referensintag
** Inget DRI är fastställt

ÖVRIGA INGREDIENSER:
Cellulosa, dikalciumfosfat, kiseldioxid, stearinsyra (vegetabiliskt), magnesiumstearat (vegetabiliskt). Kapsel består av hydroxypropylmetylcellulosa.
 
ALLERGENER:  Soja.