Alert FX (koffein) 200 tabletter

Rea:
89 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
200 tabletter B#90802/1
Slut i lager
 
  • Motverkar trötthet
  • Ökar prestationsförmågan
  • Ökar möjligheten att bränna fett
  • Marknadens bästa pris!

Alert FX är tabletter med rent koffein av farmaceutiskt kvalitet. Koffein är ett väldokumenterat stimulantia som verkar genom att tillfälligt blockera adenosinreceptorerna och minskar på sätt trötthet. Koffein ger en påtagligt uppiggande effekt inom ungefär 30 minuter och effekten håller i sig i några timmar. Dessa tabletter är av typen Explotabs vilket betyder att de i magens sura miljö löser upp sig snabbt och fullständigt vilket bidrar till en snabbare och mer påtaglig effekt jämfört med vanliga tabletter och kapslar. 

Koffein kan även hjälpa till att öka fettförbränningen genom sin hämmande effekt på fosfodiesteras (PDE). PDE är ett ämne i cellerna som annars bryter ned cykliskt adenosinmonofosfat (cAMP). cAMP är viktigt för att aktivera hormonkänsligt lipas, ett hormon som "bryter loss" fett i fettcellerna och gör fettsyrorna tillgängliga för energiproduktion. Koffein är således en av de viktigaste ingredienserna i många "fettförbrännare".


​​​DOSERING: En (1) tablett vid behov. För bäst effekt: Ta tabletten på tom mage. För mildare effekt: Ta tabletten i samband med mat. 
 
INNEHÅLL/ tablDRI*
Koffein (som koffeinanhydrat)200mg**
* Dagligt referensintag
** Inget DRI är tillgängligt.


INGREDIENSER: Koffeinanhydrat, fyllnadsmedel (dikalciumfosfat, mikrokristallin cellulosa, stearinsyra, Explotab [natriumstärkelseglykolat]), ytbehandlingsmedel,(magnesiumstearat).