ELABS Onclear™

Pris:
849 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
50mL
Antal:
Kommentar till butiken:
Detta här är en produkt som tillverkas extempore av ELABS, dvs produkten tillverkas på beställning och sammansättningen kan skräddarsys efter kundens behov.  

Onclear™ baseras på oleinsyra (OA, oleic acid), en av de dominerande fettsyrorna i olivolja som ansas vara en viktigt kompontent i medelhavsdieten. Forskning redan från 1924 har visat att oleinsyra påverkar cellerna när den injuserades. ELABS behandlar oleinsyran för att göra den vattenlöslig och mer biotillgänglig. Utöver denna bas mikroenkapsuleras ytterligare aktiva ämnen och detdär finns möjlighet att ta fram kundanpassade lösningar beroende på behov. 

Hur går det till med extempore?
Det är egentligen ganska enkelt. Ibland finns det behov av att ta fram en produkt som är anpassad efter individen, t ex om det inte finns någon lämplig lagerberedning. ELABS kan vi tillverka en mindre omgång av en specifik produkt med ett kundanpassat innehåll. 

Hur mycket kostar det?
Onclear™ har en startkostnad priset ändras beroende på ytterligare råvarukostnader. I de flesta fall håller vi priset som framgår här som även inkluderar personlig rådgivning. 

Leveranstid?
Det beror på sammansättning och hur mycket ELABS har att göra vid tidpunkten.