Jarro-Dophilus EPS

Ord. pris: 
239 kr
Pris:
209 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
30 kr (13%)
Typ:
60 kapslar
Slut i lager
Välbalanserar och högkvalitativ probiotik. Enterokapslar som tål den sura miljön i magsäcken. Kapslarna är stabila i rumstemperatur.

Jarrow är en av de världsledande företagen inom probiotika. Jarro-Dophiplus EPS innehåller 8 olika nyttiga bakteriestammar. Kapslarna är stabila i rumstemperatur och är av enterotyp (
EnteroGuard®) som skyddar de känsliga bakterierna för magsäckens sura miljö. Jarro-Dophilus EPS är USA's mest sålda kosttillskott med godartade tarmbakterier och har vunnit flera utmärkelser.

Fakta om probiotika
Ofta talar företag om hur många miljarder bakterier de lyckats pressa in i varje kapsel men det är betydligt viktigare att det är rätt balans av kliniskt dokumenterade bakteristammar. Bakterier mäts som CFU vilket står för colony forming units. Det är också viktigt bakteriastammen testats och dokumenterats tillräcklig. Vissa tillverkare anger bara bakteristammens släkte och art utan att ange stammens ID och det är verkligen som att köpa grisen i säcken. 

Taxonomi för probiotika:
Lactobacillus Rhamnosus R0011
     Lactobacillus är släkte
     Rhaamnosus är art
     R0011 är stammens ID


DOSERING: 1-4 kapslar dagligen.

 
INNEHÅLL per kapsel:
Probiotisk bakterieblandning (8 olika) 5 miljoner / kapsel
 - Lactobacillus Rhamnosus R0011
 - Pediococcus acidilactici R1001
 - Bifidobaterium longum BB536
 - Bifidobectrium breve R0070
 - Lactobacillus acidophilus R0052
 - Lactobacillus casei R0215
 - Lactobacillus plantarum R1012
 - Lactococcus Lactis ssp Lactis R1058

ÖVRIGA INGREDIENSER:
Potatisstärkelse, magnesiumstearat (vegetabilisk), askorbinsyra (vitamin C). Kapseln består hydroxypropylmetylcellulosa och en vattenbaserad enterocoatning. 

Produkten är 100% vegan