Trans-Pterostilbene, 60 kaps

Pris:
339 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
60 kapslar
Antal:
Kommer snart
Trans-pterostilben är en metylerad version av resveratrol och går även undernamnet dimetylresveratrol. Jarrow använder en råvara som heter Silbinol som extraheras från ärtväxten Pterocarpus marsupium. Genom att resveratrolet är metylerat får det en bättre biotillgänglighet (mer tas upp) och mindre bryts ned.

Trans-pterostilben är en s k calorie-restriction mimetic vilket betyder att ämnet i kroppen aktiverar vissa signaleringsvägar som också påverkas när du går på kalorirestriktion. Detta gäller främst sirtuiner som är proteiner som finns i cellernas mitokondrier, cellkärna och cytoplasma. De är involverade i bla åldrande, transkription, reparation av DNA, apoptos, inflammation likväl som energi och mycket mer. Man kan enkelt säga att sirtuiner spelar en viktig roll för cellernas hälsa. 

ANVÄNDNING: En kapsel dagligen. 

INNEHÅLL: trans-Pterostilben (dimethylresveratrol) 50mg per kapsel från 56mg Silbinol (extrakt av Pterocarpus marsuplum), Utfyllnadsmedel (cellulosa, magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid). Kapsel: Hydroxypropylmetylcellulosa (utvinns från barrträd).