ALA FX 300mg, 150 kapslar

Ord. pris: 
149 kr
Rea:
69 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
80 kr (54%)
Antal:
OBS! Passerat bäst före nu i februari (bäst-före 02-2019). Kostnaden är för att täcka vår frakt och därför bättre pris när du beställer fler. Produkten kommer att utgå och istället kommer vi använda Alpha Lipoic Sustain från Jarrow.

Alfa-liponsyra (ALA) är en antioxidant som tillverkas naturligt i kroppen och används dels för att "omvandla" glukos till energi och dels för att neutralisera fria radikaler. När en antioxidant har neutraliserat en fri radikal förlorar den sin förmåga som antioxidant. Forskning visar att ALA, som är både vatten- och fettlösligt, kan regererera andra oxidanter såsom vitamin C och E.

Flera studier visar att ALA kan ha en blodsockerkontrollerande effekt och även kan erbjuda lindring vid perifer neuropati via sin förmåga att neutralisera fria radikaler. ALA's effekt på blodsocker/insulinkänslighet kan teoretiskt hjälpa till att minska sötsug. 

ALA är ett kosttillskott som alla kan använda och passar väl in en arsenal av produkter för dig som verkligen inte vill lämna något åt slumpen.  


 
INNEHÅLL/kapsDRI*
Alfa-liponsyra300mg**
* Dagligt referensintag
** DRI ej tillgängligt.