Amino Pro XT Stevia-Lemon

Pris:
249 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
400g
Antal:
Finns i lager
Vi arbetar förnärvarande med att göra mindre modifieringar i sammansättningen på denna produkt och hoppas kunna återlansera den under december 2017.

Amino Pro XT innehåller essentiella aminosyror med en extra stor andel (50%) av L-leucin, en av de grenade aminosyrorna (BCAA). L-leucin är den aminosyra som har störst inverkan på muskeluppbyggbnaden. Produkten är som är sötad/smaksatt med stevia och är tänkt som ett alternativ till dig som vill undvika eller minska intaget av artificiella sötningsmedel.

 
  • Fri från konstgjorda sötningsmedel
  • Extra stor andel L-leucin

DOSERING: Blanda en skopa (ca 10g) i cirka 2 dl vatten eller sportdryck och drick hälften direkt innan träning och andra hälften under träning. Amino Pro XT kan även tas direkt på morgonen och mellan måltider för att snabbt fylla på med essentiella aminosyror. 

INGREDIENSER: Essentiella aminosyror (L-leucin, L-lysin, L-fenylalanin, L-treonin, L-valin, L-isoleucin, L-histidin, L-metionin), GS-complex (glycin, sötningsmedel [steviolglyksider från Stevia Rebaudiana]), surhetsreglerande medel (äppelsyra), aromer, emulgeringsmedel (solroslecitin).