Quercetin (NanoState™) 50mL

Pris:
398 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
50ml SUSP
Slutsåld
Quercerin är kemiskt sett är quercetin en flavonol vilket är en av undergrupperna som ingår i flavonoider som i sin tur är en undergrupp till polyfenoler. Det här är ämnen som utgör en viktig del i medelhavskosten. Vi får dagligen i oss 50-600mg quercetin via kosten. 

Quercetin har ett mycket stort terapeutiskt potential men liksom många andra ämnen är det hydrofobt, dvs gillar inte vatten och det påverkar upptaget negativt. Upptaget är väldigt varierande mellan olika individer och beroende på form av quercetin. I växtriket är förekommer quercetin konjugerat till något, ofta en sockermolekyl, som gör molekylen mer vattenlöslig vilket förbättrar upptaget. Kosttillskott med quercetin har fördelen att kunna tillföra stora mängder quercetin. Alla former av quercetin genomgår metabolisering, främst metylering och glukuronidering. 

ELABS quercetin framställs med NanoState™-teknologi där quercetinmolekyler förekommer i en kolloidal lösning. Produkten administreras sublingualt där molekylerna tas upp via slemhinnor i munnen.  


DOSERING: Skaka flaskan och dra upp lösningen i pipetten och droppa 20 droppar under tungan och håll kvar lösningen där i 30-60 sekunder innan du sväljer. Ta denna dos på morgonen och vid behov ta samma dos ytterligare en gång på eftermiddag eller kväll. Den rekommenderade dosen ska ej överskridas.

INGREDEINSER: Vegetabiliskt glycerol, sterilt vatten, 150mg/mL quercetin [modifierad partikelstorlek].