Whey FX 750g x 10

Ord. pris: 
1 250 kr
Rea:
1 125 kr
Inkl. 12% Moms
Du sparar: 
125 kr (10%)
Antal:
Notifiering: Elabs har inte har böjat med dubbelriktad spårbarhet på Whey FX 10-pack. Detta beräknas ske framåt vintern 2019. Spårbarhet bakåt finns givetvis enligt lagkrav. 

Försäkra dig om att du alltid har goda Whey FX hemma och variera smakerna så tröttnar du aldrig. Här kan du köpa 10 påsar men betalar bara för 9. 

Oavsett om ditt mål är att bygga muskler eller bränna fett så är Whey FX ett klockrent val. Whey FX tillför kroppen alla viktiga aminosyror som behövs för att reparera och bygga upp muskelmassa. Vassleprotein är alltid vassleprotein så det som är viktigt för dig som kund är dels att du tycker om det, att priset passar plånboken men också att proteinet inte är fullt av onödiga och potentiellt skadliga tillsatser. Elabs (Eiselt R&D) är måna om att använda minsta möjliga mängd tillsatser i produkterna utan att kompromissa på smak och Whey FX är verkigen ett protein med god och samtidigt fräsch smak. Smakar bra i vatten men blir givetvis lite fylligare i smaken när man blandar med mjölk. 
 
  • Bästa tänkbara löslighet
  • Mycket bra smaker
  • Kvalitetsgaranti
  • Garanterat fri från dopningsämnen
  • Garanterat fri från billiga utfyllnadsingredienser
  • Tillverkas i Sverige

Whey FX tas upp snabbt och lämpar sig att tas både före och efter träning för att optimera proteinsyntes och återhämtning. Whey FX kan även tas som mellanmål och då gärna blandat med mjölk för att du ska få i dig både snabbt vassleprotein och mjölkens långsamma kasein. 

Vad skiljer Whey FX från vanligt vassleprotein?
Vanligt wheyprotein sprejtorkas till ett fint pulver som är svårt att lösa i vätska. För att förbättra lösligheten tillsätts ofta lecitin, dvs att man blandar in lecitin i pulverform med de övriga tillsatserna. Lösligheten kan på detta sätt förbättras något men du behöver en shaker. Whey FX är agglomererat vilket innebär att man "återblöter" det sprejtorkade vasslepulvret och använder lecitin som ett tekniskt hjälpmedel. Lecitinet fungerar som ett klister och binder ihop de små proteinpartiklarna till betydligt större partiklar. De större partiklarnas kontaktyta ökar lösligheten signifikant. Whey FX kan därför blandas fullständigt och utan problem med en sked i ett glas vatten. En annan fördel med agglomererat jämfört med bara sprejtorkat vassleprotein är att smaken är bättre och det är en av anledningarna till att Whey FX är ett av marknadens godaste vassleproteiner utan att använda en onödigt massa tillsatser. 

FÖRPACKNING: 750g (räcker till 25 drinkar á 30 gram)

DOSERING: Blanda 1 dl-mått (ca 30 gram protein) med 2-3 dl vatten eller mjölk och drick direkt efter träning. Mjölk bidrar till bättre smak och har fördelen att tillföra även kasein vilket funkar bra både efter träning och som mellanmål. 
 
 
NÄRINGSDEKLARATION30gDRI
Energi121/510**
Fett2.1g**
   varav mättat fett1.8g**
Kolhydrater1.8g**
   varav sockerarter1.8g**
Protein23.6g**
Salt 0.15g**
† DRI = Dagligt referensintag
** DRI ej fastställt
* Naturligt förekommande natrium (Na x 2.5 = salthalt)

INGREDIENSER: Diafiltrerat och agglomererat vassleproteinkoncentrat från mjölk (innehåller emulgeringsmedel: sojalecitin), kakao1, aromer, yoghurtpulver (mjölk, yoghurtkultur)2, frystorkat blåbärspulver2, sötningsmedel (aspartam* [ej i naturell]). färgämne (rödbetspulver)3.
* Innehåller en fenylalaninkälla. 

1. Endast i smakerna: Choklad, mint- & bananchoklad 
2. Endast i smaken: Blåbär
3. Endast i smakerna: Jordgubb & hallon. 

Naturell: Endast vassleprotein från mjölk och emulgeringsmedel (sojalecitin). Fri från sötningsmedel och aromer. 

ALLERGENER: Fetmarkerade i ingrediensförteckningen. 

AMINOSYROR / 100g proteinråvara: L-ala 5.0, L-arg 2.1, L-asp 11.1, L-cys 2.2, L-fen 3.0, L-glu 18.2 (varav ca 50% är L-gln), gly 1.4, L-his 1.7, L-iso 6.4, L-leu 10.6, L-val 5.9, L-lys 9.6, L-met 2.2, L-pro 5.5, L-ser 4.6, L-tre 6.7, L-try 1.4, L-tyr 2.6.