QURE™ Nano-quercetin, 50mL

Pris:
498 kr
Inkl. 12% Moms
Antal:
Det här är marknadens mest avancerade quercetinprodukt och rekommenderas till dig som verkligen vill ha alla fördelar av quercetin. Effekt handlar inte om dos utan om hur mycket kroppen tar upp och det är just detta som Qure™ har utvecklats för. Produkten tillverkas enligt GLP i Sverige. 

Quercetin är en flavonoid som förekommer naturligt i kosten. Ofta kallas quercetin och andra flavonoider för antioxidanter men det är faktiskt ganska missvisande. Den primära effekten av quercetin är att det påverkar uttryck i en massa olika gener (pleiotropisk verkan) och det här styr vilken effekt quercetin har i kroppen. Quercetin jobbar i harmoni med kroppen, vill att den ska vara frisk och kan därför generera reaktiva syreföreningar vid behov, t ex om cellen är defekt och ska begå programmerat självmord. Quercetin är alltså inte bara en antioxidant.

Produkten kan med fördel kombineras med Circumin [nano-curcumin]. 


ANVÄNDNING:
Som ett dagligt kosttillskott:  Ett tryck på pumpen ger cirka 1mL Qure™ och ger 50mg nanoinkapslat quercetin.  Blandas i vatten eller annan dryck efter smak. 

Terapeutisk användning:  1-2 tryck på pumpen 2-3 gånger dagligen eller enligt ordination. Observera att det här är en nanoprodukt och behöver ej doseras lika högt som vanligt curcumin. Den rekommenderade dosen ska ej överskridas.


INNEHÅLL: 
PEG-sorbitanoleat-quercetinkomplex (67mg/mL quercetin), vegetabiliskt glycerol.