BLI DELÄGARE

Bli en del av framtiden

Vitaminverket är inte bara ett kunskapsföretag utan är även ett innovationsföretag. Många av våra idéer kommercialiseras aldrig, dels för att alla idéer inte är bra (så klart) och dels för att vi ibland saknar kapitalet att förverkliga vissa bra idéer. Av den anledningen söker vi dig som har kapitalet och är intresserad av nutrition och hälsa. 

Projekt: Bio-galenic
Galaniskt nytänkande, nya administrationsformer och produkter med bättre biotillgänglighet... det är så vi ser på framtiden. Avancerade produkter framställda i Sverige har stort potential att slå globalt. 

Vi söker en eventuell delägare för att finansiera en anläggning för bearbetning och fyllning av produkter. I anläggning behövs förutom sedvanliga tankar, blandare, pumpar osv även utrusning för processering av råvaror såsom vakuumindunstare, centrifuger, ultraljudsprocessorer, frystork mm. Detta är multifunktionell utrustning.

I det här projektet ingår t ex Elysium-4, baserad på ultrarent C60.  Vi ser även möjligheten att framställa nanopartiklar, t ex CBD (för den internationella marknaden), liposomberedningar, nanoemulsioner osv.


Om du tycker att det låter spännande så är du välkommen att ta kontakt med oss! 

I vår nya planerade anläggning för bearbetning av råvaror kommer  vi att kunna framställa morgondagens kosttillskott.

- Henrik Eiselt, ägare