OM OSS

Välkommen till ett riktigt kosttillskottsföretag!

Vitaminverket.com är en subdivision av Eiselt Research & Development ("Eiselt"), ett innovationsföretag som har anor från tidigt 90-tal. Vi drivs av vår passion att ta fram bra produkter och lever än idag på hoppet om att människan är tillräckligt smart att förstå att effekten av ett kosttillskott styrs av innehållet. 

Vi tar fram bra, ärliga produkter avsedda för dig som ställer höga krav på de kosttillskott du konsumerar.  Vi gör ingen reklam och lägger inga pengar på "coola" förpackningar. Det är innehållet som avgör effekten. 
 

Vitaminverket i Sundbyberg
Vår fysiska butik ligger i Sundbyberg utanför Stockholm och är en av Sveriges äldsta hälsokostbutiker. Det var här i butiken som varumärket Eiselt grundades under tidigt 90-tal och senare även varumärken som Gymvaruhuset och FX.

I butiken finns allt som ska finnas i en riktig hälsokostbutik. I sortimentet finner du bla  ekologiska livsmedel, hudvård osv och allt som vi säljer på nätet. I butiken används ett bonussystem som ger dig en stämpel för varje 200 kronor. När du samlat på dig 10 stämplar är ditt kort värt 200 kr som vi drar av på nästa köp. 

Vitaminverket's butik ligger på Sturegatan i Sundbyberg och är en av Sveriges äldsta hälsokostbutiker. Om du inte bor i Sundbyberg kan du lätt komma hit med antingen buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg. 

Välkommen!