OM OSS

Välkommen till ett riktigt kosttillskottsföretag!

Vitaminverket.com är en subdivision av Eiselt Research & Development ("Eiselt"), ett innovationsföretag som har anor från tidigt 90-tal. Vi drivs av vår passion att ta fram bra produkter och att hjälpa andra människor. 

Vi tar fram bra, ärliga produkter avsedda för dig som ställer höga krav på de kosttillskott du använder.  Vi gör ingen reklam och lägger inga pengar på "coola" förpackningar. Det är innehållet som avgör effekten. 

Vår målsätting är inte att blir störst utan nöjer oss med en nivå där våra intäkter är tillräckliga för att vi kan fortsätta att abeta professionellt. När du handlar hos oss stödjer du vårt fortsatta arbete och det är vi mycket tacksamma för. 

Rådgivning
Om du behöver professionell rådgivning när det gäller kosttillskott så är du välkommen att ta kontakt med oss. Med professionell menar vi att vi du får objektiv rådgivning baserad på forskning och erfarenhet. Faktum är att vi inte är säljare utan personer som jobbar med utveckling och tillverkning av kosttillskott och har därför djupare kunskap än många andra. Dessutom har vi lång erfarenhet och har jobbat både i Sverige och internationellt med produktutveckling på bl a konsultbasis. Relativt nyligen hjälpte vi ett stort svenskt företag att ta fram en hel serie av produkter som säljs över nätet. 

Dopingfria produkter
Alla våra produkter är fria från dopningsklassade ämnen och vi har flera landslag som använder produkter från oss. Eiselt var ett av de första företagen i världen att börja med systematiska batch för batch-analyser av ämnen som inte är tillåtna av WADA. Detta gjordes i samarbete med ett IOC-ackrediterar laboratorium i Tyskland. Vi har ett internt kontrollprogram som numera helt eliminerar risken för att dopningsklassade ämnen kontaminerar våra produkter. All tillverkning av våra egna produkter följer eGMP som är vårt egna kontrollprogram, IP och givetvis HACCP.

Medvetet begränsat sortiment
Det finns tusentals produkter på marknaden och vi väljer/ handplockar produkter som vi anser vara intressanta för våra kunder eftersom det finns så mycket som är onödigt, för dyrt, inte dokumenterat osv.  Vi vill kunna stå för det vi säljer helt enkelt. Om du saknar någon produkt så får du gärna kontakta oss så tar vi en titt på produkten ifråga. När det gäller produkter för tränande vill vi i första hand ha svenska produkter men som läget är nu uppfyller väldigt få fabrikat våra krav på egenkontroll och reproducerbarhet i avseende på kvalitet. Vi kan helt enkelt inte ta in produkter som vi inte är säkra på vad de innehåller.