OM OSS 

Välkommen till ett riktigt kosttillskottsföretag!

Vitaminverket.com är en sammanslagning av våra tidigare websidor gymvaruhuset.com och eiselt.se. Vitaminverket.com har en mer hälsoinriktad profil än Gymvaruhuset.com även om träning fortfarande är ett fokusområde. Vi är fortfarande i en uppstarts-fas och sortimentet byggs upp successivt. Vitaminverket bygger på samma filosofi som vi hade när vi startade Gymvaruhuset, dvs att ta fram bra högkvalitativa produkter till bra priser och på en vetenskaplig grund. 
 

Vitaminverket i Sundbyberg
Vår fysiska butik ligger i Sundbyberg utanför Stockholm och är en av Sveriges äldsta hälsokostbutiker. Det var här i butiken som varumärket Eiselt grundades under tidigt 90-tal och senare även varumärken som Gymvaruhuset och FX.

I butiken finns allt som ska finnas i en riktig hälsokostbutik. I sortimentet finner du bla  ekologiska livsmedel, hudvård osv och allt som vi säljer på nätet. I butiken används ett bonussystem som ger dig en stämpel för varje 200 kronor. När du samlat på dig 10 stämplar är ditt kort värt 200 kr som vi drar av på nästa köp. 

Vitaminverket's butik ligger på Sturegatan i Sundbyberg och är en av Sveriges äldsta hälsokostbutiker. Om du inte bor i Sundbyberg kan du lätt komma hit med antingen buss, tvärbana, tunnelbana eller pendeltåg. 

Välkommen!