NYHETER (BLOGG)

Nu börjar bitarna  falla på plats. Om du inte fattar vad jag skriver om så läs förra inlägget. ;) 
Inom 1.5-2 veckor kommer vårt lager av Jarrows produkter att ökas upp rejält och vi kommer ha löpande leveranser på Jarrow-produkter i princip varje vecka. Nu i brjan blir det expressleveranser för att fylla på snabbt. Senare blir det två större leveranser och två mindre varje månad. Detta kommer förhoppningsvis att eliminera de leveransproblem vi haft på nämnda varumärke. 

Utökat sortiment
Om du går in på vår sida under de kommande veckorna kommer du även att se att vi utökar sortimentet med vissa nya produkter och tar bort vissa. Vi byter helt enkelt ut vissa svenska leverantörer mot amerikanska. Anledningen är dels för att konkurrensen inte är lika hård på dessa som på svenska produkter som säljs av alla men också på att de amerikanska produkterna ofta är bättre och utbudet är större.  Vår målsättning med detta är att kunna erbjuda både bättre produkter och lägre priser eftersom antalet mellanhänder blir färre (en importör och i vissa fall en grossist försvinner).  
 

Läs hela inlägget »
2019-02-28
JARROW FORMULAS 
2019-02-27
Varuflöde
2019-02-21
Första inlägget...

Vitaminverket - Nyheter i bloggformat
Här skriver vi öppet om lite ditten och datten.  Det kan vara info om kommande produkter, pågående projekt, leveransstrul osv. 

Arkiv

Länkar

Senaste nyheter