VÅRA VARUMÄRKEN

FX är ett undervarumärke till Eiselt och togs fram för första gången när vi lanserade en webshop kallad Farmacia. FX-produkterna var avsedda för tränande som var storkonsumenter av basprodukter. Vi slog ganska snabbt igenom tack vare en stor annonsbudget och att Eiselt på den tiden var näst störst i Sverige samt att  ett samabete med Arla som leverantör av proteinråvaror också bidrog till framgången 

Farmacia blev senare Gymvaruhuset som var en av topp 3-4 i Sverige och uppskattat av många kunder. Numera säljs FX enbart via Vitaminverket.com och under 2019 kommer det att ske en viss omprofilering som i första hand är visuell. Den tidigare tribal-loggan togs fram för att attrahera en specifik målgrupp men den känns idag förlegad och därför har vi tagit fram en ny. Enkel men sticker ut ganska bra tycker vi.  Ordet UK i loggan kommer från att varumärket grundades under en ultandsvistelse i London och vi har fortfarande en viss koppling till staden. Vi kallar även forsättningsvis märket för FX i dagligt tal. 

FX står för högkvalitativa produkter som fungerar och till bra priser. Inget hokus pokus eller produkter som du inte behöver.  Även om priserna är låga så kompromissar vi aldrig på kvalitén. 

 

Jarrow Formulas är baserat i Los Angeles, USA. Företaget grundades 1977 och deras produkter säljs numera över hela världen.  Företagets tillverkingsanläggning har en internationell cGMP-certifiering vilket borgar för en produktkvalitet i nivå med läkemedel. 

Vi har flera års erfarenhet av produkterna från Jarrow Formulas och både vi och våra kunder är väldigt nöjda med deras produkter.