2020

Vi började med kosttillskott redan 1991 så det har nu gått snart 30 år. De flesta känner oss som Eiselt, ett familjeföretag som står för kunskap och kvalitet. Under alla dessa år har vi givetvis genomgått en massa saker. Vi har gjort alla misstag man kan göra och förhoppningsvis lärt oss av det. Vi har även periodvis verkligen lyckats med vissa saker. Vi bryr oss egentligen inte så mycket om ekonomisk framgång eller om att bli störst i branschen. Det kommer i så fall som en bieffekt men det är inte det som driver oss. Vi är som surfare som söker efter den perfekta vågen...  En bra produkt är som den perfekta vågen. Vägen från idé till färdig produkt är ren och skär lycka för oss. Om produkten sen säljer bra och vi tjänar pengar på den är det givetvis en trevlig bonus. 

Från januari 2020 har vi börjat komma igång med projektet ELABS där vi med helt ny teknologi tar fram morgondagens kosttillskott. Teknologin innefattar bl a modifiering av partikelstorlek, komplexering och nano-baserade transportsystem. 
Eftersom modifiering i partikelstorlek sker via s k wet milling är dessa produkter i flytande form. Fördelen med produkterna är att de tas upp betydligt bättre och det påverkar effekten markant. Vi jobbar främst med ämnen som har ett stort terapeutiskt potential men som hindras av låg biotillgänglighet (dåligt absorption och omfattande metabolisering). 

Tack på förhand för att du handlar av oss. 

Hälsningar,
Henrik Eiselt, grundare, CPO