Oj vad tiden går fort...

Vi började med kosttillskott redan 1991 så det har nu gått snart 30 år. De flesta känner oss som Eiselt, ett familjeföretag som står för kunskap och kvalitet. Under alla dessa år har vi givetvis genomgått en massa saker. Vi har gjort alla misstag man kan göra och förhoppningsvis lärt oss av det. Vi har även periodvis verkligen lyckats med vissa saker. Vi bryr oss egentligen inte så mycket om ekonomisk framgång eller om att bli störst i branschen. Det kommer i så fall som en bieffekt men det är inte det som driver oss. Vi är som surfare som söker efter den perfekta vågen...  En bra produkt är som den perfekta vågen. Vägen från idé till färdig produkt är ren och skär lycka för oss. Om produkten sen säljer bra och vi tjänar pengar på den är det givetvis en trevlig bonus. 

Många som följt oss (och tack för det) minns kanske när vi tvärvände i vår satstning på hälsofackhandeln och startade webbutiken Farmacia och varumärket FX. Farmacia blev snabbt en av de största webbutikerna med hjälp av Eiselt i ryggen och tack vare en deal med en svensk mjölkproducent som börjar på A. Farmacia blev senare Gymvaruhuset.com som fortsatte att växa men tyvärr fick vi problem i det bolaget (av anledningar som inte berodde på oss) och bestämde med kort varsel att stänga ned det bolaget. Detta sved rejält men man lär sig av allt och det är bara att blicka framåt. Det vi hade kvar var  Vitaminverket.com, en ganska enkel webbutik utan egentligen tydlig nisch. Efter problemen med Gymvaruhuset.com har vi inte haft rätt "flow" men nu börjar det komma!! Vi har hittat vågen och snart surfar vi på den! 

Under de kommande månaderna och åren kommer du att se Vitaminverket.com utvecklas till något nytt och spännande. Vi vägrar att att bli som alla andra, en webshop i mängden. Och redan nu i förväg kan jag passa på att säga att vi är otroligt tacksamma över att du stödjer oss i vår fortsatta satsning genom att handla våra produkter! 

Hälsningar,
Henrik Eiselt, VD