LEVERANSTID

Vi strävar efter att skicka iväg alla ordrar så fort som möjligt och det är vanligen inom 24 timmar. Alla paket/brev skickas med Postnord och de brukar behöva 1-2 dagar på sig beroende på var du bor. I vissa fall kan leveransen ta längre tid, t ex om vi inväntar en leverans som blivit försenad eller om du har beställt en vara som är beställningsvara. 

FRAKTKOSTNAD

För ordrar, oavsett storlek/tyngd, som understiger 200 kr är frakten 69 kr,  vid order över över 200 kr men under 500 kr är frakten endast 29 kronor.  Beställer du för mer än 500 kr bjuder vi  på frakten. 

ÖVRIGA AVGIFTER

Inga övriga avgifter tillkommer. Om du t ex väljer att betala med faktura så är det gratis. Klarna kan erbjuda längre kredittid mot kostnad och det framgår då tydligt i kassan. 

SKADAD LEVERANS

Om ditt paket är skadat eller ser ut att ha fått en omgång så ska du påpeka detta vid utlämningsstället. Öppna om möjligt paketet på plats för att se om innehåller tagit skada. Om innehållet blivit skadat ska du även kontakta oss. 

RETUR AV VAROR

Vitaminverket står alltid för fraktkostnader om det är vi som är orsaken till att en vara måste returneras till oss, t ex om du fått fel produkt. Om du vill returnera en vara till oss pga att du har ångrat dig är det du som står för frakten. Kontakta oss innan du returnerar något.