Varuflöde

Idag har vi planeringsdag.  Viktigast på agendan på hur vi ska förbättra flödet av varor från Jarrow Formulas. Vi skulle behöva utöka lagret men vi har andra enheter i företaget som slukar pengar vilket drabbar varuflödet av primärt Jarrow. Troligen försöker vi täppa igen "slukhålen" så vi kan fokusera på framåt istället för att traggla med problem.   
Flödet av våra egna varor (Eiselt och FX) flyter på ganska bra. Det är några viktiga produkter som fortfarande inte finns i lager efter sensommarens avbrott men de är på ingång. Det kommer nog bli bra med tiden.  

Jag är väldigt tacksam och glad över att så många kunder ändå har förståelse för att det kan trassla till sig ibland. Vi har tyvärr vansinnigt många ordrar i systemet sen i somras/höstas som vi inte hinner följa upp och vi kan ju inte skicka ordrar som är flera månader gamla utan att höra av oss till kunden först. Om du som läser har en sån order så lägg en ny och skriv i kommentarsfältetet av vi ska radera din gamla order. 

Problemet med Pubchem/Pubmed som jag skrev om i inlägget innan löste sig tack och lov samma dag!