t-MAX, 60 tabletter

Pris:
379 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
60 tabletter
Slut i lager
Glöm alla andra testoboosters. t-MAX innehåller ett patenterat extrakt av Eurycoma longifolia, även känt Tongkat Ali , som bidrar till ökad biosyntes av testosteron, ökat fritt aktivt testosteron och minskat SHBG.

Tongkat Ali kommer från regnskogen i Malaysia där man sedan århundraden har gjort avkok på rötterna för att behandla diverse åkommor men också för att få mer energi, bättre humör och ökad sexlust. Modern forskning har bekräftat flera av dessa användningsområden.

Eurycoma longifolia innehåller eurypeptider som är 30-39 aminosyror långa kedjor med en molekylvikt på 4399 dalton. Det är dessa peptider som i studier visats vara de aktiva ämnena som bidrar till ökar fritt (aktivt) testosteron och minskar SHBG, ett protein som binder testosteron och gör det inaktivt. 

Patenterat, standardiserat och kliniskt testat
Det extrakt vi använder är det enda extraktet av Eurycoma Longifolia extract som är standardiserat, dvs innehåller en specifik koncentration av aktiva ämnen inkluderande eurypeptider, eurycomanon, polysackarider och glykosaponiner.

Om ett extrakt inte är standardiserat så finns ingen garanti på att du får i dig "rätt" mängd aktiva ämnen eller aktiva ämnen överhududtaget. Många produkter innahållande Tongkat Ali är egentligen bara koncentrat och deklareras t ex som 100:1, dvs 100 kg ger 1 kg slutlig råvara. Det är i princip bara torkad råvara som är pulvriserad och man har ingen aning om ifall produkten innehåller aktiva ämnen. Vårt extrakt är uppkoncentrerat på aktiva ämnen och därför får du maxeffekt på minsta möjliga dos. 

Eurypeptider har i studier vid MIT visats har androgena egenskaper. Det här extraktet är framtaget av forskare vid MIT och University Malaya som i undersökningar visat att extraktet har förmågan att ge användaren mer energi, ökad prestation, främja ett anabolt tillstånd och öka muskelmassan. Extrakten tillverkas av vildväxande Tongkat Ali som insamlas från den Malaysiska regnskogen. Tillverkningen sker med en patenterad extraktionsmetod med omvänd osmos och vatten som lösningsmedel, följt av ultrafiltrering och därefter frystorkning. Extrakten är skyddat av är världsomfattande patent fär behandling av sexuell dysfunktion och manlig fertilitet. Patentet ägs av den Malaysiska regeringen och MIT (Massachusetts Institute of Technology).

Främjar biosyntesen av androgener
De bioakitva ämnena s k eurypeptider i t-MAX aktiverar enzymet CYP17 (17α-hydroxylas/17,20-lyas), ett enzym som är tidigt involverat i biosyntesen av steroidhormoner i kroppen. CYP17 är det enzym som omvandlar pregnenolon till DHEA som är förstadiet till kroppens könshormoner, bl a testosteron. En ökad aktivitet hos CYP17 kan styra bioyntesen av steroidhomoner från kortisol som slutprodukt till en ökning av könshormoner. Detta bekräftas av en studie som visade att extraktet ökar testosteronet och minskar kortisolet. En annan studier har visat att DHEA, förstadiet till bl a testosteron ökar med hjälp av t-MAX och att SHBG (könshormonbindande globulin) minskar vilket bidrog till att andelen fritt aktivt testosteron ökade rejält. Det är denna effekt som bidrar till att många användare upplever att de blir lite mer "på hugget" efter någon veckas användande. 

DOSERING: En tablett två gånger dagligen i samband med mat. 

FÖRPACKNING: 60 tabletter

 
INNEHÅLL/tabl
Eurycoma longifolia (extrakt)80mg

INGREDIENSER: LJ100TM (Eurycoma longifolia [rot] vattenextrakt standardiserat till 40% glykosaponiner, 22% eurypeptider, 30% polysackarider och eurycomanon), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, stearinsyra), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).