PQQ 10mg, 30 kapslar

Rea:
249 kr
Inkl. 12% Moms
Typ:
30 kapslar
Antal:
Kommer snart
PQQ är en förkortning av pyrroloquinoline quinone. På svenska heter det pyrrolokinolinkinon. Jarrow's PQQ innehåller en råvara, känd som BioPQQ, som framställs genom mikrobiell syntes. PQQ finns i nästan all mat men i väldigt små mängder så även om du äter väldigt mycket av ett de livsmedel som innehåller störst mängd PQQ så kommer du inte i närheten av den mängd PQQ som finns i varje kapsel av denna produkt. 

Nervskyddande effekt
NGF (Nerve Growth Factor) är en tillväxtfaktor som kan reparera skadade nerver, en upptäckt som gav Nobelpris 1986. Studier indikerar att PQQ kan stimulera NGF.

Positiv effekt på cellernas energifabriker
PGG främjar mitokondriell biogenes dvs nybildningen av mitrokondrier. Dessa är kända som cellernas  energifabriker där 90% av kroppens energi produceras. 

Antioxidant
PQQ är en mycket effektiv antioxidant som neutraliserar fria radikaler. När PQQ har oskadliggjort en fri radikal återvinns den med hjälp av glutation till sin ursprungliga form och kan återigen neutralisera skadliga radikaler. PGG kan genom gå flera tusen sådana cykler.

PQQ har en massa andra positiva effekter också. Bl a kan det bidra till bättre sömn och forskning vissar att det kan vara kardioprotektivt. 

DOSERING: En kapsel dagligen.
 
INNEHÅLL/kapsDRI*
BioPQQ™
 (pyrrolokinolinkinon dinatriumsalt)
10mg**
* Dagligt referensintag
** DRI ej fastställt


Övriga ingredienser:
Kapsel av bovint gelatin, fyllnadsmedel (cellulosa, magnesiumstearat (veg.)), klumpförebyggandemedel (kiseldioxid). 

BioPQQ™ är ett av MGC (Japan) registrerat varumärke.